Spela bollskoj med mamma och pappa eller vill ditt barn lära sig grunderna i fotboll? Ett alternativ för de barn som vill prova på fotboll är att anmäla sig till Trix Bollskola i Göteborg. Ett roligt sätt att leka, röra sig och lära sig lite mer om sporten. 

Trix 2 – 3 år

I denna grupp följer mamma eller pappa med på planen. Under tio veckor får barnen och föräldrarna göra boll-lekar, olika övningar och röra på sig fritt. För föräldrarna handlar det alltså inte om att sitta bredvid – de är med på träningen på samma villkor. I priset ingår en plastboll. 

Den tionde träffen är ”Bollfest” då övriga i familjen kan komma på avslutning för att se hur träningen fungerar. I Trix tränar killar och tjejer tillsammans.     

Trix 4 – 6 år

Här tränar barnen grunderna i fotboll. Istället för att spela 40 minuter (som Trix 2 – 3 år är) så spelas 50 minuter per gång. I kursavgiften ingår 10 träningstillfällen och en personlig fotboll. Även här avslutas allt med en bollfest då familj och släkt kan komma och se på uppvisning. Pojkar och tjejer spelar tillsammans. 

Vad ingår?

Dessa två olika bollar skickas ut till deltagarna före kursstart. I den yngre gruppen är det en plastboll medan de äldre får en läderboll. 

Denna medalj från Glentos är inte exakt vad som ges efter de 10 träffarna, men något liknande delas ut till stolta deltagarna. (Någon bild på exakt deras medalj hittades inte online). Utöver medalj ges även diplom. Dessa bägge delas ut i samband med bollfesten den sista träffen under terminen. 

Pris och betalning

Kursen kostar 1485 kr och betalas antingen via faktura eller direkt via hemsidan med kort. Från hemsidan går det även att beställa träningsprodukter som då levereras i samband med fotbollen som ingår i priset. Bland annat kan T-shirt med eget namntryck beställas.

Återbetalning sker inte även om barnet skulle bli sjuk och därmed inte kunna fullfölja hela kursen. Däremot kan avbeställningsskydd tecknas på 150 kr. Blir barnet sjuk eller inte kan fullfölja kursen på grund av skada betalas pengarna tillbaka för outnyttjade tillfällen. Det krävs då att en läkare skriver detta intyg. 

Med reservation för felaktigheter. Besök Trix Bollskola för aktuell information. Ha så kul på knattefotbollen!

Knattefotboll – Fotboll för de minsta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *